dilluns, 22 de novembre del 2010

GALL O DONA (Resposta 2)

Benvolgut amic Anònim,
Per començar, vull dir-vos que sou un d'aquests éssers afortunats que es poden permetre el luxe d'haver de triar. No tothom té la fortuna de poder exercir el seu poder decisori (la majoria de vegades per manca d'alternativa).
El vostre cas és força complex. D'una banda teniu el gall, animal fidel i puntual que us serveix de despertador i al que li heu agafat un afecte per la seva diligència cantaire. D'altra banda teniu aquella dona que des de fa temps us fa de companya de camí i que està molesta amb el cantar diligent del gall. 
Difícil tria, amic Anònim!!! Valoreu els següents aspectes:
1. Qui és més fàcil de substituir, el gall o la dona? Tingueu en compte que el gall el podeu substituir per un despertador (ja sabeu, aquell giny mecànic que també desperta)
2. Qui us proporciona un servei o us gratifica més amb la seva presència o companyia? Francament, jo sempre preferiria (reconec que és una mica agosarat fer una valoració sense conèixer la vostra dona) despertar-me al costat d'una dona que d'un gall.
3. Potser el malestar de la vostra dona és degut a que s'ha de despertar amb els crits -no sempre agradables- d'aquest gall i no amb les vostres carícies i altres activitats de primera hora.
Sens dubte, jo triaria continuar amb la companyia de la vostra dona. Tingueu en compte que sempre és més fàcil matar i cuinar un gall, que una dona. D'altra banda, un gall ben regat amb un bon vi i amb l'entorn adequat pot ser el preludi d'una vetllada magnífica i molt gratificant. 
Si, contràriament, la vostra dona no és un pou de virtuts i us voleu desfer d'ella, us aconsello que no us desfeu del gall. Manteniu-lo fins que la vostra dona s'avorreixi i, fastiguejada, marxi per no tornar mai més. Ja sé que pot semblar una tortura cruel, però la conquesta de la llibertat s'ha fet a través de grans sacrificis -a ser possible aliens- i aquest en pot ser un d'ells.
Bé, espero haver-vos aclarit els dubtes. Si no és així, sempre podeu fotre el camp i començar una nova vida lluny del gall i de la vostra dona -ja s'ho faran!!- i fer-vos monjo d'alguna ordre contemplativa -no us feu d'una ordre laboriosa, que ja em canso només de pensar-ho- que us permeti viure la resta de la vostra vida sense les angoixes d'haver de triar entre una dona i un gall....

2 comentaris:

maria ha dit...

Benvolgut Sr.Exorcista,
En el meu món laboral hi ha molts pilotes.Ja li dic per endavant que a mi no m'agrada ser-ho,ni tampoc desitjo fer-ho.De totes maneres m'estic adonant que tota aquesta situació els hi dóna avantatges considerablement.Córro perill pel fet de no fer-ho?
No coneixia l'existència de la seva nova consulta.Moltes gràcies.

L'EXORCISTA ha dit...

Benvolguda Maria,
ja tens la resposta.
Un petó