diumenge, 14 de novembre de 2010

SER O NO SER (Resposta 1)

Benvolgut Anònim: No, no sóc cap Exorcista en l'estricte significat de la paraula. Un Exorcista és un capellà que utilitza la força de Déu per  fer fora una força maligna -normalment el diable- d'un cos humà (crec que, excepcionalment, també ho pot fer d'altres llocs com edificis, etc). La meva professió no és aquesta però, malgrat això, sí que m'agrada fer evidents totes aquelles coses que mereixen ser extirpades de la societat i del comportament humà (covardia, traïdoria, etc) per la roïndat que amaguen o pel mal que fan.Tampoc vull anar de "Salvador de Mòn", no és això!!!!
Per quin motiu vaig adoptar aquest nom a la xarxa? Bé, fa anys, sota aquest nom, també extirpava "mals socials" i contribuïa a fer aquest món una mica més habitable. Em va semblar bona idea continuar amb aquesta creuada -ara ja més pacíficament- i, francament, tampoc tenia cap altre nom pensat.
Bé, espero més preguntes o consultes. La propera vegada, una mica més punyents, surrealistes o el·laborades.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Apreciat Exorcista:
Fa uns mesos em vaig comprar un gall moníssim i li he anat agafant molta estima al llarg dels dies, (sobretot perquè em fa de despertador al matí) i això m'agradava fins que me'n vaig adonar que li tinc més afecte al gall que a la meva dona, la qual no soporta el gall (perquè li fa de despertador al matí) i m'ha posat un ultimàtum: o el gall o ella. Què he fer? Desprendre'm del gall o de la dona?